VIDEO. FOTO. Două persoane au murit într-un incendiu cauzat de o lumânare aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă persoane, frate și soră în vârstă de 63, respectiv 61 de ani, și-au pierdut viața într-un incendiu devastator produs noaptea de 16 spre 17 aprilie, în jurul orei 23.00 la o casă în localitatea Buhonca din comuna Doljești.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată aflată la o distanță de aproximativ 5 m. Din păcate, în interiorul locuinței se aflau două persoane care au fost surprinse în incendiu.
Două din cele trei butelii ce se aflau în interiorul locuinței au explodat până la sosirea forțelor de intervenție, producând prăbușirea tavanului.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului”, notează un comunicat emis de ISU Neamț.

Din păcate, cele două persoane aflate în casă nu au mai putut fi salvate

VIDEO. FOTO. Două persoane au murit într-un incendiu cauzat de o lumânare aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind o lumânare aprinsă nesupravegheată.

ZCH

Articolul precedentInterviul de sâmbătă. Părintele profesor Mihai Capșa Togan: „Cerurile se deschid, sufletele răposaţilor se întorc acasă, pentru a-i proteja pe cei dragi”
Articolul următorUn bebeluș de 3 săptămâni dus cu elicopterul la Iași
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.