0:00

Un succes remarcabil pentru agentul șef principal de poliție, Dan Gârleanu, a fost marcat în expediția pentru atingerea vârfului Uhuru Peak (5895 m), de pe Muntele Kilimanjaro-Tanzania. Acesta a fost ghid pentru grupul de temerari români care au fost în această expediție în perioada 25-30 mai.

Polițistul băcăuan s-a alăturat echipei de 23 de români care au participat la această expediție montană și i-a condus, în siguranță, către succes.

“Cu o experiență de zeci de ani în expediții montane, polițistul, a făcut parte din echipa de ghizi care au condus grupul de români către culmile Africii.

Nici măcar răul de altitudine nu l-a împiedicat pe colegul nostru în ascensiunea către cel mai înalt vârf de pe continentul african.

Deși a fost un drum anevoios, toți cei 23 de participanți români au depășit cota de 5500 m altitudine.

Pregătirea fizică temeinică a agentului șef principal de poliție, Gârleanu Dan din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, profesionalismul și determinarea sa, i-au încununat reușita și de această dată, fiind un model demn de urmat”, precizează IPJ Bacău.

O experiență deosebită, plină de riscuri asumate, cu care te întâlnești o dată în viață a avut un final fericit prin grija acestui luptător SAS.

“Ascensiunea prin care treci prin cele 4 anotimpuri, din junglă până la zona de ghețar, dar și experiența culturală alături de grupul din România sunt amintiri permanente. Hakuna Matata (Nu e nicio problemă – traducere) și Pole, Pole sunt principii care m-au făcut să văd muntele și chiar viața cu alți ochi”, a declarat agent șef principal de poliție Dan Gârleanu.

Angela Croitoru

VIDEO / FOTO: IPJ Bacău

Articolul precedentÎnchisoare cu executare și daune de 120.000 euro pentru un accident mortal
Articolul următorÎncepe livrarea echipamentelor digitale în școlile din Piatra-Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.