Mircea Rednic a preluat, în mod oficial, conducerea tehnică a Politehnicii Iaşi, după o întrevedere cu primarul Mihai Chirica, informează Primăria Iaşi, pe pagina proprie de Facebook. Contractul este până la finalul acestui campionat, antrenorul având posibilitatea de prelungire.

„La începutul campionatului echipa a avut rezultate, a arătat un joc frumos. Dar în fotbal sunt momente în care nu decide numai antrenorul, ci și jucătorii. Au urmat rezultate negative și s-a ajuns la despărțirea de fostul antrenor (Mihai Teja – n.r.). Avem susținere, nu doar promisiuni. Am fost și la stadion, terenul arată foarte bine, la fel și sala de forță. Promisiunile s-au făcut, dar s-au și realizat. Datori au rămas jucătorii”, a declarat Mircea Rednic.

VIDEO După discuţii cu primarul Chirica, Rednic e oficial antrenorul Politehnicii Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Mircea Rednic a venit să ajute echipa în calitate de antrenor, nu de finanțator. Împreună cu domnia sa și cu structura de conducere a clubului putem face o echipă bună și să găsim soluții. În prima parte a campionatului nu au lipsit banii, dar rezultatele au fost cele pe care le știm. Aș vrea ca, în această a doua parte a campionatului, să ne concentrăm mai mult pe latura sportivă. Trebuie să urcăm în clasament și să ne stabilizăm pentru a rămâne în Liga I”, a spus şi primarul Mihai Chirica. Primele declaraţii ale lui Mircea Rednic:

Primele declarații ale lui Mircea Rednic în calitate de antrenor al Politehnicii Iași ⚪🔵#UnitiVomInvinge#Politehnica1945

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Politehnica Iaşi s-a reunit miercuri, 8 ianuarie. Pe 9 şi 10 ianuarie a fost programată vizita medicală. Plecarea în Antalya va avea loc pe 12 ianuarie. În timpul cantonamentului din Turcia, echipa ieşeană va susţine 4 partide amicale: Kukesi (15.01), SumQayit (18.01), Ahal (21.01) și Mladost Lucani (23.01). (M. CONSTANTINESCU; FOTO&VIDEO: Politehnica Iaşi)

Articolul precedentStadion şi sală polivalentă noi la Iaşi
Articolul următorAmendă de 2.000 lei medicului veterinar al Adăpostului de câini din Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.