Mircea Rednic a preluat, în mod oficial, conducerea tehnică a Politehnicii Iaşi, după o întrevedere cu primarul Mihai Chirica, informează Primăria Iaşi, pe pagina proprie de Facebook. Contractul este până la finalul acestui campionat, antrenorul având posibilitatea de prelungire.

“La începutul campionatului echipa a avut rezultate, a arătat un joc frumos. Dar în fotbal sunt momente în care nu decide numai antrenorul, ci și jucătorii. Au urmat rezultate negative și s-a ajuns la despărțirea de fostul antrenor (Mihai Teja – n.r.). Avem susținere, nu doar promisiuni. Am fost și la stadion, terenul arată foarte bine, la fel și sala de forță. Promisiunile s-au făcut, dar s-au și realizat. Datori au rămas jucătorii”, a declarat Mircea Rednic.

“Mircea Rednic a venit să ajute echipa în calitate de antrenor, nu de finanțator. Împreună cu domnia sa și cu structura de conducere a clubului putem face o echipă bună și să găsim soluții. În prima parte a campionatului nu au lipsit banii, dar rezultatele au fost cele pe care le știm. Aș vrea ca, în această a doua parte a campionatului, să ne concentrăm mai mult pe latura sportivă. Trebuie să urcăm în clasament și să ne stabilizăm pentru a rămâne în Liga I”, a spus şi primarul Mihai Chirica. Primele declaraţii ale lui Mircea Rednic:

Primele declarații ale lui Mircea Rednic în calitate de antrenor al Politehnicii Iași ⚪🔵#UnitiVomInvinge#Politehnica1945

Publicată de FC Politehnica Iasi pe Miercuri, 8 ianuarie 2020

Politehnica Iaşi s-a reunit miercuri, 8 ianuarie. Pe 9 şi 10 ianuarie a fost programată vizita medicală. Plecarea în Antalya va avea loc pe 12 ianuarie. În timpul cantonamentului din Turcia, echipa ieşeană va susţine 4 partide amicale: Kukesi (15.01), SumQayit (18.01), Ahal (21.01) și Mladost Lucani (23.01). (M. CONSTANTINESCU; FOTO&VIDEO: Politehnica Iaşi)