0:00

Primăria Iași anunţă că va construi un stadion şi o sală polivalentă noi. Noul stadion va avea între 15.000 și 20.000 de locuri (fapt care a nemulţumit deja suporterii, care îşi doresc măcar 30.000 de locuri) și va beneficia de toate dotările cerute de normele FRF și UEFA. Miercuri, 8 ianuarie, primarul Mihai Chirica a semnat contractul de proiectare cu firma Sigm-Home Project, contra sumei de 3.300.000 lei, fără TVA, informează municipalitatea ieşeană pe pagina proprie de Facebook.

„Pentru acest obiectiv, municipalitatea a propus două posibile amplasamente, ambele aflate în proprietatea acesteia: terenul proprietate publică de 140 de hectare din Moara de Vânt (zonă liberă de sarcini) și actualul teren pe care se află Stadionul Emil Alexandrescu”, precizează sursa citată.

Stadion şi sală polivalentă noi la Iaşi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe asemenea, municipiul Iași va avea și o sală polivalentă nouă, cu o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri. Şi acest contract de proiectare a fost semnat tot cu Sigm-Home Project, contra sumei de 1.690.000 lei, fără TVA.

„Pentru acest obiectiv, municipalitatea a propus trei posibile amplasamente: terenul din Moara de Vânt (zonă liberă de sarcini), un teren aflat în concesiunea Veolia Energie Iași SA, în perimetrul Centralei de Energie Termică (CET) și altul în cartierul Tudor Vladimirescu, mai precis cel pe care se află garajul Companiei de Transport Public SA”, mai menţionează municipalitatea ieşeană. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Primăria Iaşi)

Articolul precedentDoi minori amărâți, dați dispăruți – găsiți la un om de bine din Bacău
Articolul următorVIDEO După discuţii cu primarul Chirica, Rednic e oficial antrenorul Politehnicii Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.