pietricica turism

Actualizare: În imaginile surprinse de camerele de luat vederi din CPU al Spitalului Municipal de Urgență Roman, trimise de conducerea spitalului în această dimineață, se vede cum agresorul intră și scoate cuțitul. Primul vizat este un tânăr care aștepta pe scaun și la care se repede. Imediat mai apar câțiva tineri care își împart pumnii și picioare reciproc.

Pacienții din sala de așteptare a CPU de la Spitalul Municipal de Urgență Roman au avut parte de momente de groază în dimineața de 4 septembrie. Un individ a intrat înarmat cu un cuțit și s-a repezit la un tânăr, de 20 de ani, care venise la urgență băut și cu dureri de burtă. Imediat au sărit la bătaie și rudele cu tot cu prietenii din dotarea celor doi, astfel că s-a încins un scandal în toată regula. „În urma incidentului, de la ora 2.40, un bărbat în varstă de 38 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă tăiată de cuțit în zona scalpului pariental stang. Un alt bărbat, în varstă de 39 de ani, s-a ales cu o plagă tăiată de cutit, la mâna stângă fiindu-i afectate degetele I și II. Ambii pacienți, după ce au fost consultați și tratați de medicii urgentiști, au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent. Nici un cadru medical nu a fost rănit, dar din cauza agitației, actul medical nu s-a putut desfășura în condiții optime aproximativ o oră. A fost solicitat serviciul 112 pentru asigurarea climatului de liniște și ordine în incinta CPU Roman. Incidentul s-a produs foarte repede, iar când au ajuns polițiștii, agresorul dispăruse, dar anchetatorii au luat probe pentru cercetări”, ne-a declarat Laura Trifan, purtătorul de cuvânt al SMU Roman.

Pe lângă ancheta poliției, rămâne ca și spitalul să le facă scandalgiilor nota de plată pentru îngrijirile medicale de care au beneficiat. (C.I.)