Peste 50 de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale și investigarea criminalității economice, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și cei din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate, au acționat astăzi, 8 mai, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Prin desfășurarea acțiunii preventiv-reactive s-a urmărit asigurarea respectării legii prin prezența activă a polițiștilor, pentru prevenirea activității infracționale și creșterea vizibilității elementului polițienesc în zonele cu risc criminogen ridicat, vizând, cu precădere și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În timpul acțiunii au avut loc 4 percheziții la locuințele unor indivizi din Crăcăoani, bănuiți de furtul a 3 cai, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai. Animalele, în valoare de 9.000 de lei, au fost găsite și predate proprietarilor. Trei suspecți de furt au fost conduși la sediul poliției, iar unul dintre ei, reținut pentru 24 de ore.

De asemenea, în timpul acțiunii au fost aplicate 32 de amenzi, în valoare de peste 10.000 de lei și a fost ridicată, în vederea confiscării, cantitatea de 2 mc material lemnos. La rândul lor, polițiștii rutieri au reţinut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Acțiunea s-a desfășurat împreună cu luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Neamț.

C.M.

Articolul precedentConsultaţiile telefonice şi eliberarea reţetelor electronice vor continua şi după încheierea stării de urgenţă
Articolul următorFOTO: Explozie și incendiu la o fabrică din Pîngărați. 10 tone rumeguș făcute scrum
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.