0:00

Inspectoratul Județean de Poliție Neamț a primit în dotare două autoturisme BMW din seria celor achiziționate de IGPR de la Automobile Bavaria. Este foarte probabil ca până la finele acestui an alte patru mașini de acest fel să intre în dotarea Poliției Neamț. Șoferii trebuie să știe că autoturismul nu este echipat cu radar, iar în afară de colantare și sistemul acustic și luminos are doar dotări standard. Prețul de achiziție a unei astfel de bijuterii este de 32.000 de euro, fără TVA.

Tot la capitolul dotări noi pentru Poliția Neamț intră și trei radare tip pistol de ultimă generație, în acest moment vor fi 4 aparate de acest fel în județ, câte unul pentru Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț și Bicaz.

Atât BMW-ul de la Piatra Neamț cât și unul din aparatele radar tip pistol au fost folosite pe 3 aprilie, în cadrul unei acțiuni de reducere a riscului rutier ce a avut loc în jurul orei 13:30, la ieșirea din Piatra Neamț spre Roman.

(Gabi Sofronia, imagine Bogdan Călian)

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „Venim în sprijinul persoanelor afectate de tulburările din spectrul autist (TSA)”.
Articolul următorCCI Neamț organizează o dezbatere pe tema acordării vouchere de vacanță pentru angajații din sectorul privat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.