Victorie în Himalaya: Ticu Lăcătuşu a cucerit Ama Dablam!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConstantin Lăcătuşu anunţă pe pagina proprie de Facebook o nouă victorie în Himalaya.

Reputatul alpinist nemţem, însoţit de alţi patru temerari ai munţilor (Sebastian Paulenco, Cristian Gruia, Victor Andronic, Marin Amarinei) a cucerit vârful Ama Dablam (6.856 metri).

“Şi pentru că fiecare poveste – mai ales cele frumoase – trebuie să aibă şi un final, ieri, 30 octombrie 2016, la ora 8:45 am, am păşit pe Ama Dablam. Au fost 9 ore de ascensiune susţinută, chiar dură în primele ore datorită gerului pătrunzător şi vântului. În aceste condiţii, Marinică a luat decizia înţeleaptă de a renunţa. Felicitări lui şi celorlalţi colegi care au contribuit la victoria echipei româneşti: Cristi, Victor şi Sebi. Cristi Gruia va încerca şi el vârful, pleacă mâine din base camp. Îi ţinem pumnii strânşi pentru reuşită! Mulţumiri pentru încurajările transmise via fb şi micului device Samsung Galaxy S7 care a demonstrat de ce este în stare. Mulţumiri zeilor Himalayei care ne-au acordat privilegiul de a călca pe acest munte fabulos. Mulţumiri speciale Luigi Bodo şi RIFIL fără de care această mică aventură nu ar fi fost posibilă. Mission accomplished!”, a scris Ticu Lăcătuşu pe pagina proprie de Facebook. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentApa Serv opreşte apa la Primăria Piatra Neamţ!
Articolul următorBilanţul Zilelor Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.