0:00

Veste bună: Într-o săptămână elevii de la Şcoala nr. 5 Piatra-Neamț pot folosi locația de la Școlile Normale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiScandalul iscat de relocarea elevilor de la Școala Gimnazială nr. 5 la Școlile Normale din oraș pe motiv de lucrări de reabilitare este pe cale să se încheie. Cel puțin în această fază.

După ce Primăria Piatra-Neamț a preluat spațiile de la Consiliul Județean, au început lucrări importante pentru repararea/schimbarea instalațiilor electrice, de apă și încălzire, de reparații și zugrăveli, plus alte amenajări.

Sorin Potolea, administratorul public al oraşului, prezent în emisiunea „Cafeaua de dimineaţă” de la Mesagerul de Neamț, a vorbit despre faptul că lucrările sunt în grafic, chiar dacă se fac eforturi susținute pentru a putea respecta termenul. Mai multe firme lucrează la reparaţiile necesare şi la igienizarea spaţiilor din strada Gavril Galinescu pentru ca elevilor şi cadrelor didactice să le fie asigurate condiţii pentru desfăşurarea cursurilor pe parcursul unui an.

Sorin Potolea s-a declarat plăcut impresionat de sprijinul și implicarea directă a părinților, dând și un exemplu, la o clasă a fost scos parchetul și mutat în noua locație, în condițiile în care oricum acesta ar fi fost aruncat.

Angela Croitoru

Articolul precedentMorenciu a “tras piciorul“: un alt manager de Ambulanță a fost trimis în judecată
Articolul următorȘtire actualizată. Scandal la Consiliul Județean Neamț – protestatari stau la ușa lui Ionel Arsene
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Mai domnu administrator ai fost acolo în școală aia sa vezi condițiile în care încep copii ăștia școala??? Nu ți-e rușine la obraz sa zici ca e totul perfect?? Nici măcar maica-ta nu a avut wc de ala ca nu e toaletă e wc…nici pe timpul comunismului nu era frigul ala acolo… Ai tupeu sa vorbești mai nesimțitule…???? 😡😡😡😡 Ai bunul simt și cheamă părinții acolo la o întâlnire cu tine înainte sa chemi copii în ruina iai care TU o numești școală. Nu îți spun „dumneavoastră” ca meriți nici un fel de respect. Ai tupeu și vin-o la ruina aia dar fa-o public…

Comentariile sunt închise.