ochi si ferestre afisarhitecturi efemere afisCasa de Cultură “Mihai Ursachi” şi Clubul Fotografilor Iași au găzduit, marți, 5 iulie, în Sala “Dotima” două vernisaje de fotografie.

Expoziția “Ochi și ferestre” reunește 36 de imagini, realizate de 9 pasionați de fotografie care au parcurs “O inițiere în Fotografie”, ediția a XXVII-a, curs de fotografie cu Dan Mititelu. Expoziție colectivă “Ochi și ferestre” poate fi vizionată până pe 23 iulie, în Galeria de artă “Labirint” a Casei de Cultură Iași.

A urmat vernisajul expoziției “Arhitecturi efemere”, semnată de Cristian Țibu, membru de seamă al Clubului Fotografilor Iași. Fotografiile din expoziție sunt realizate între anii 2013 şi 2015, în Rezervația geologică Vulcanii Noroioși de la Pâclele Mari și Pâclele Mici, comuna Berca (Buzău). Despre cele două expoziții de fotografie a vorbit celor aproape 100 de oameni prezenți Dan Mititelu, referent în cadrul Casei de Cultură “Mihai Ursachi”.

La final, lucrările din galeriile “La Gard” și “Labirint” au fost admirate, iar autorii acestora au primit felicitări. (ZCH NEWS)

Articolul precedentEscrocii ”Accidentul”, noaptea, direct la poarta victimei
Articolul următorI-a intrat bacalaureatul pe-o ureche și i-a ieșit pe-o cască
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.