S-au tranșat lucrurile în privința fraudei la Bacalaureat în Neamț. După îndelungi deliberări, comisia județeană a luat decizia să transmită către comisia națională o listă cu elevii suspectați de fraudă, pentru care există propunerea de a fi eliminați din examenul de bacalaureat.

video bacalaureatAșa cum ZCH News a scris deja, este vorba de 63 de elevi, care au dat examenul la Liceul ”Vasile Conta”, cei mai mulți dintre ei provenind de la Colegiul Tehnic ”Ion Creangă”, de 23 de elevi de la Colegiul ”Ștefan cel Mare”, unde, în treacăt fie spus, nu s-au vizionat toate înregistrările, și de 2 eleve de la Colegiul Tehnic ”G. Cartianu” din Piatra Neamț, toți aceștia se adaugă celor 4 de la Liceul din Borca și altor șase, din alte centre, care au întregit șirul eliminaților din Bac.

În acest moment, se așteaptă decizia comisiei naționale, care, în mod sigur, va achiesa la propunerea celei județene, și operarea noii situații în baza de date. Odată încheiată publicarea datelor, se va ridica, probabil, interdicția de eliberare a diplomelor/ adeverințelor de promovare a examenului de Bacalaureat și va începe sarabanda proceselor intentate de părinți și elevi.

Articolul precedentCopil de un an și jumătate, trimis la Iași după ce a înghițit otravă pentru șobolani
Articolul următorFapt divers: Iaşi: Chiriaşul trubadur a plecat cu chitara gazdei; Neamț: cu bâta la discotecă;
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. de ce in tara asta e atata nedreptate?cum sa anulezi teza unui elev care sa straduit sa invete sa ia bacu,nu mi se pare corect sa se anuleze bac-ul celor chiar au invat si isi merita nota…..

Comments are closed.