vcm-lps-octombrie-2016-02Voleibaliştii de la VCM-LPS Piatra Neamţ au avut un tur de campionat catastrofal în care, spre deosebire de prima parte a stagiunii trecute, au adunat două puncte în loc de unul şi acestea acumulate cu greu în urma unei victorii, cu 3-2, obţinute cu CSM Bucureşti. Este incredibil cum, de două sezoane la rând, o echipă care mai mereu era abonată la primele locuri ale clasamentului, juca finale de Cupa României şi reprezenta ţara în Cupele Europene a ajuns ultima roată la căruţă în clasamentul Diviziei A1.

M-am săturat tot să transfer jucători în al 12-lea ceas. Nu sunt bani, avem probleme, va fi foarte greu. Sunt descurajat. Nu mă aşteptam să avem un tur de campionat atât de slab. Fac o analiză mâine cu ei şi vom vedea ce măsuri vom lua”, a afirmat directorul executiv Constantin Niţă.

Ultimii în clasament, pietrenii mai au de disputat două meciuri din retur în acest an: sâmbătă, 10 decembrie, acasă cu Steaua Bucureşti şi pe 17 decembrie, la Tricolorul Ploieşti.

Încercăm să câştigăm un meci din cele două, însă nu ştiu dacă vom reuşi”, a mai spus Constantin Niţă.

Campionatul se va relua pe 21 ianuarie cu jocurile din cadrul etapei a treia a returului Diviziei A1. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

1 COMENTARIU

  1. Acum cateva luni, acelasi Nita declara sus si tare ca echipa are bani si de la autoritatile locale si de la sponsori! UNDE SUNT BANII??? Jucatorii nu si-au primit salariile de doua luni. CINE, CUM SI PE CE S-AU CHELTUIT BANII ECHIPEI??? SE IMPUNE UN CONTROL FINANCIAR SI MASURI DRASTICE. DACA INTRE TUR SI RETUR NU SE INTAMPLA CEVA, ECHIPA V-A RETROGRA SI PROBABIL SE V-A DESFIINTA. ORICUM NU V-A FII NICIO PIERDERE CA NU AM NICIUN PIETREAN IN LOT. VOR PLECA CU TOTII !!!

Comments are closed.