vcm-lps-octombrie-2016-02Voleibaliştii de la VCM-LPS Piatra Neamţ au avut un tur de campionat catastrofal în care, spre deosebire de prima parte a stagiunii trecute, au adunat două puncte în loc de unul şi acestea acumulate cu greu în urma unei victorii, cu 3-2, obţinute cu CSM Bucureşti. Este incredibil cum, de două sezoane la rând, o echipă care mai mereu era abonată la primele locuri ale clasamentului, juca finale de Cupa României şi reprezenta ţara în Cupele Europene a ajuns ultima roată la căruţă în clasamentul Diviziei A1.

M-am săturat tot să transfer jucători în al 12-lea ceas. Nu sunt bani, avem probleme, va fi foarte greu. Sunt descurajat. Nu mă aşteptam să avem un tur de campionat atât de slab. Fac o analiză mâine cu ei şi vom vedea ce măsuri vom lua”, a afirmat directorul executiv Constantin Niţă.

Ultimii în clasament, pietrenii mai au de disputat două meciuri din retur în acest an: sâmbătă, 10 decembrie, acasă cu Steaua Bucureşti şi pe 17 decembrie, la Tricolorul Ploieşti.

Încercăm să câştigăm un meci din cele două, însă nu ştiu dacă vom reuşi”, a mai spus Constantin Niţă.

Campionatul se va relua pe 21 ianuarie cu jocurile din cadrul etapei a treia a returului Diviziei A1. (A. MOISE; FOTO: G. CRĂCANĂ)

Articolul precedentRomaşcanca Ana Maria Iuganu debutează la EURO 2016
Articolul următorBiblioteca „Kirileanu” vă invită la expoziție de artă plastică și concert de colinde
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Acum cateva luni, acelasi Nita declara sus si tare ca echipa are bani si de la autoritatile locale si de la sponsori! UNDE SUNT BANII??? Jucatorii nu si-au primit salariile de doua luni. CINE, CUM SI PE CE S-AU CHELTUIT BANII ECHIPEI??? SE IMPUNE UN CONTROL FINANCIAR SI MASURI DRASTICE. DACA INTRE TUR SI RETUR NU SE INTAMPLA CEVA, ECHIPA V-A RETROGRA SI PROBABIL SE V-A DESFIINTA. ORICUM NU V-A FII NICIO PIERDERE CA NU AM NICIUN PIETREAN IN LOT. VOR PLECA CU TOTII !!!

Comments are closed.