0:00

VCM-LPS Piatra Neamț, înfrângere la Ploieşti, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVoleibaliștii de la VCM-LPS Piatra Neamț (locul al XII-lea, cu două puncte) s-au întors învinși în minimum de seturi de la Tricolorul LMV Ploiești, acolo unde miercuri, 25 ianuarie, au susținut meciul restant din etapa a XIII-a a Diviziei A1. Cele trei acte au fost pierdute de pietreni la 14, la 17 și la 20. Iosif și compania au avut în față o echipă puternică, garnisită cu jucători străini cărora cu greu le pot face chiar și celelalte favorite la câștigarea titlului.

Tricolorul este una dintre grupările de elită de la noi. Am încercat să ne ținem de prahoveni, în setul al treilea chiar am reușit, însă nu puteam emite mai multe pretenții”, a declarat Nicolae Buruș, antrenorul principal al pietrenilor.

VCM-LPS a jucat în următoarea formulă: Yevhen Boiko, Crisitan Iosif (căpitan), Andrii Shymanskyi, Alexandru  Cerșemba, Dragoş Răileanu, Andrei Veber și Andrei Ursache -libero. Au mai evoluat: Sorin Dragomir și Cătălin Stoenete.

Întorși de la Ploiești, pietreni nu vor sta prea mult acasă, întrucât sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17:00, au un nou meci în deplasare. Ei vor juca la Unirea Dej, în cadrul celei de-a patra etape a returului.

„Încercăm să jucăm mai bine la Dej. Este o echipă mai apropiată de valoarea noastră. Se află pe locul al 10-lea și poate reușim o surpriză”, a mai spus Nicolae Buruș. (Ana MOISE).

Articolul precedentLebede moarte, testate pentru gripa aviară! Deocamdată, teste negative!
Articolul următorDOCUMENTE Calendarul înscrierii la pregătitoare în dezbatere publică!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.