vcm lps octombrie 2016 02Alexandru Cerşemba este voleibalistul nou apărut în lotul formaţiei VCM-LPS Piatra Neamţ în această pauză competiţională. Transferat sub formă de împrumut de la Arcada Galaţi până la sfârşitul actualei stagiuni, Cerşemba evoluează pe postul de centru sau principal, are 22 de ani şi măsoară 1,99 metri.

“Cerşemba este din Tulcea. Tatăl său a fost un mare voleibalist. Sperăm ca jocul nostru să crească în valoare prin acest transfer realizat pe ultima sută de metri”, a declarat Constantin Niţă, directorul sportiv al pietrenilor.

Recent, la VCM-LPS a mai fost legitimat şi coordonatorul Codruţ Martin care ultima dată a evoluat tot la Arcada Galaţi, formaţie de pe locul al III-lea pe care pietrenii o vor întâlni sâmbătă, 21 ianuarie, în Sala Polivalentă cu începere de la ora 16:00. Partida contează pentru etapa a XIV-a a campionatului.

“Este o echipă puternică, o echipă care are un buget formidabil şi ne dorim să rezulte un joc frumos. Sper ca băieţii să se înhame la treabă în acest retur şi să «fugim» cât mai repede de pe ultimul loc unde ne aflăm cu doar două puncte. Am speranţe că vom reuşi să ne reabilităm în faţa sponsorilor şi a suporterilor aşa cum am făcut sezonul trecut”, a mai precizat Constantin Niţă.

În tur, VCM-LPS a cedat cu 0-3 (-13,-19,-19) la Arcada Galaţi. (Ana MOISE)