VASLUI: Făt Frumos din Bârlad. Călare… VIDEO, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNu este deloc surprinzător faptul că încă mai există cetăţeni care nu au auzit că Bârladul are pretenţia unui oraş european. Drept dovadă, un clip postat de un tânăr pe pagina sa de Facebook, surprins, vineri dimineaţă, 13 februarie, pe Bulevardul Epureanu, în care un cetăţean se deplasează călare, notează „Vremea Nouă”. Şi nu oriunde, direct pe trotuar! Cu siguranţă, proprietarul a ales această variantă, fiindu-i milă să gonească animalul printre craterele de pe stradă.

Tânărul, care a surprins cu telefonul mobil acest clip, a declarat: “Eram într-un taxi şi, la un moment dat, nu mi-a venit să cred ce văd. Am fost efectiv şocat! Am avut sentimentul că sunt pe câmpul de luptă, exact ca în filmele istorice”.

Postarea sa a atras, în numai câteva minute, o serie de comentarii, care de care mai haioase. “Era Făt-Frumos, se ducea la vreo Ileana Cosânzeana… că doar se apropie Valentine´s Day”, a scris cineva. Altcineva a postat ironic: “În Bârlad se practică hipismul. Nu e nimic deplasat în asta. Vom deveni şi noi celebri precum cei din Caracal!”. Au fost însă şi cometarii acide: “Toată lumea vede calul şi călăreţul şi mai puţin tomberoanele de gunoi care mai au puţin şi ajung în strada. Adevărat oraş european, nu?!?”.

Video, aici: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T5xaDeYoNYc

Articolul precedentSUCEAVA: Contre pe credit la Consiliul Judeţean
Articolul următorSUCEAVA: Monstrul care a vrut să-şi violeze fiica, arestat 30 de zile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.