0:00

Vasile Dron, noul consilier personal al primarului Daniel Harpa, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncepând cu data de 1 iunie Vasile Dron va fi consilierul personal al primarului Daniel Harpa. În vârstă de 66 de ani, Vasile Dron este seniorul actualului legislativ al orașului Târgu Neamț și din anul 2000 este consilier local. De meserie subinginer în prelucrarea lemnului, acesta a ajuns directorul fostei fabrici de mobilă din oraș în anul 1988, fiind considerat unul dintre cei mai tineri directori din țară de la acea vreme.

Primarul Daniel Harpa și-a motivat alegerea: „În alegerea domnului Vasile Dron au contat mulți factori printre care experiența sa de viață și profesională, caracterul și coloana sa vertebrală. Iar experiența sa din Consiliul Local, având atâtea mandate este fără doar și poate un alt atu. Toate îmi sunt de folos și am nevoie de sfaturile sale cu privire la multe probleme din oraș. Îi urez mult succes și multă putere de muncă!

Vasile Dron își explică numirea cam cu aceleași argumente: „Probabil la baza deciziei domnului primar de a mă numi consilierul său personal stă experiența mea din Consiliul Local, experiența mea în câmpul muncii și poate și experiența mea de viață. Sunt convins că vom colabora bine”.

C.T.S

Articolul precedentA început depunerea cererilor pentru microgranturi în agroalimentaţie
Articolul următorPipirig: Scandal cu lovituri de cuţit în cârciumă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.