0:00

Vasile Apopei va candida la Primăria Târgu-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPreşedintele interimar al PSD Neamţ, Daniel Harpa, invitat în emisiunea „Cafeaua de dimineaţă” de astăzi, 28 martie, a anunţat viitorul candidat al partidului la fotoliul de primar al oraşului. Contextul în care a făcut acest anunţ este propria sa candidatură la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Dacă lucrurile merg în direcţia bună şi colegii mă vor vota (n.r. în funcția de președinte a PSD Neamț), viitorul candidat PSD pentru funcția de primar va actualul viceprimar (Vasile Apopei –n.r.). Am făcut echipă cu viceprimarul şi voi face în continuare. Eu ştiu că îşi doreşte, am discutat cu dânsul şi el va fi viitorul primar„, a declarat Daniel Harpa.

După emisiune, viceprimarul de la Târgu-Neamț a declarat pentru zch.ro: „Mereu am făcut echipă cu domnul primar Daniel Harpa și voi face și în continuare. Sunt onorat de încrederea acordată. Sper să am și susținerea partidului pentru a continua proiectele începute dar și de a demara alte noi proiecte.

Vasile Apopei este acum şi vicepreşedintele Organizaţiei PSD Târgu-Neamţ. A fost administratorul public al oraşului, în perioada 2013-2016, iar de 7 ani este viceprimarul oraşului. Detalii găsiţi aici.

Angela Croitoru

Articolul precedentClemență pentru patronul Robmet – a scăpat de arestul preventiv
Articolul următorFiscul nemțean anunță cine nu trebuie să depună formularul 700
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.