0:00

Știre actualizată. Vântul a făcut ravagii în Neamț. Comunicat oficial, acoperișuri smulse, mașini distruse, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Pompierii s-au văzut nevoiți să intervină din nou astăzi, în jurul orei 10.30 pentru îndepărtarea unor bucăţi instabile din acoperişul unui bloc din strada Mihai Eminescu, situat în zona Plantavorel.

Știre iniațială: Rafalele de vânt au produs în Neamț pagube însemnate. În Piatra Neamț au fost înregistrate mai multe cazuri în care părți dn acoperișuri au fost luate de vânt și, în unele cazuri, au căzut peste mașini.

În comunicatul ISU intervențiile sunt prezentate sintetic :

”- îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Ulmilor în municipiul Piatra Neamţ. Elemente din acoperiș au căzut peste 2 mașini, iar alte elemente prezentaau riscul de a cădea.

Știre actualizată. Vântul a făcut ravagii în Neamț. Comunicat oficial, acoperișuri smulse, mașini distruse, ZCH NEWS - sursa ta de informații– îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Mihai Eminescu (zona Plantavorel) în municipiul Piatra Neamţ. O parte din acoperiș a căzut în parcare peste mașini, iar o altă bucată stătea să cadă.

–  îndepărtare elemente de construcție instabile de pe acoperișul unui bloc de locuințe din strada Dimitrie Leonida în municipiul Piatra Neamț. O parte din acoperiș a căzut în parcare, iar alte Știre actualizată. Vântul a făcut ravagii în Neamț. Comunicat oficial, acoperișuri smulse, mașini distruse, ZCH NEWS - sursa ta de informațiibucăți stăteau să cadă.„

Alte evenimente în județ:

”-copac căzut pe carosabil în municipiul Piatra Neamț, pe strada Iulian Antonescu.

-copac căzut pe carosabil care bloca circulația pe DN 15 B, în comuna Vânători Neamţ.

Delgaz Grid ne-a informat că la ora 06:00, 551 de consumatori din orașul Bicaz și localitățile Secu, Izvorul Alb, și Poiana nu sunt alimentați cu energie electrică”. (Z.C.H.)

Articolul precedentCrăcăoani. Casă distrusă de foc de la o lumânare aprinsă
Articolul următorAdela Cojan, președinte CNAS: Bolnavii cu Covid vor avea acces gratuit și fără bilet de trimitere în centrele de evaluare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.