0:00

Crăcăoani. Casă distrusă de foc de la o lumânare aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO bătrână din Crăcăoani a rămas fără casă, în plină iarnă, după ce a lăsat o lumânare aprinsă nesupravegheată într-una din camere.

Vecinii au dat alerta, dar la sosirea forțelor de intervenție, ardeau generalizat acoperișul casei și interiorul locuinței, existând riscul propagării flăcărilor la o locuință vecină, corp comun cu casa bătrânei.

Pompierii Detașamentului Târgu Neamț au acționat cu trei autospeciale de stingere, la locul incendiului ajungând și paramedicii cu o ambulanță SMURD.

Crăcăoani. Casă distrusă de foc de la o lumânare aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFemeia de 82 de ani a făcut un atac de panică când și-a văzut munca de-o viață în flăcări. Echipajul SMURD a asistat-o medical la fața locului, bătrâna refuzând transportul la spital.

După localizarea și stingerea ultimului focar, pompierii au ajuns la concluzia că focul a început de la lumânarea lăsată nesupravegheată.

Angela Croitoru

Articolul precedentPrimăria Piatra Neamț: Colectăm brazii de Crăciun din municipiu
Articolul următorȘtire actualizată. Vântul a făcut ravagii în Neamț. Comunicat oficial, acoperișuri smulse, mașini distruse
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.