A nins în majoritatea județelor Moldovei, cu precădere în nordul regiunii, în cursul nopţii. În aceste zone carosabilul este umed, cu sectoare de zăpadă frământată în strat de 2 cm în județele Suceava, Neamț şi Bacău.

Echipele Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iași au acționat în permanență pe timpul nopții pentru asigurarea circulației, cu utilaje dotate cu lamă și material antiderapant.

Azi dimineaţă, 21 decembrie, în jurul orei 5,30, un TIR cu anvelope de vară, care nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, a derapat pe podul din satul Târzia, comuna Brusturi, judeţul Neamţ. Acesta a blocat un sens de mers timp de trei ore, până după ora 8,00, când a fost îndepărtat cu ajutorul unei macarale, după ce cu platforma nu s-a reuşit. La faţa locului au ajuns şi pompieri nemţeni care au ajutat la deblocarea traficului.

La această oră, 10.30, carosabilul este umed, cu sectoare de drum cu zăpadă frământată de 1 cm în Bacău şi Suceava şi de 2 cm în Neamţ. Ninge slab în localități Neamţ, Suceava, Bacău şi Vaslui.

În Rădăuţi, Suceava şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă în zonă din cauza viscolului.

Se circulă în condiţii de iarnă pe majoritatea drumurilor naţionale, vizibilitatea în general este bună, se recomandă prudenţă şi concentrare la volan.

Angela Croitoru

Articolul precedentPercheziții DNA în 52 de locații din Suceava și Constanța
Articolul următorUn bărbat a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea a lovit un stâlp
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.