Vânători-Neamț. Doi tineri au fost bătuți cu scândura!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoi puști de 17 și 18 ani, mai iuți la mânie, din Vânători-Neamț s-au înarmat cu o scândură pe care au folosit-o pentru a-i lovi pe alți doi consăteni ai lor, de 20 și 21 de ani. S-a întâmplat acum două zile, conflictul a apărut, spontan, după ce s-au îmbătat, iar tânărul de 20 de ani a sesizat polițiștii Secției Rurale Târgu-Neamț prin apel la 112.

„Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, două persoane de 17, respectiv 18 de ani, din Vânători-Neamț, folosindu-se de o bucată din lemn, ar fi exercitat acte de violență asupra a doi tineri de 20, respectiv 21 de ani”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Ieri, 9 februarie, polițiștii târgnemțeni i-au reținut pe cei doi mai tineri, pentru 24 de ore, după ce toți patru au fost audiați.

Astăzi, cei doi agresori urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive pentru lovire sau alte violențe.

Metoda loviturilor aplicate cu scândura, despre care se știa că afectează organele interne dar nu lasă urme la suprafață, era folosită pe vremuri, de torționari în închisorile comuniste.

Angela Croitoru

Articolul precedentA scăzut rata infectărilor COVID 19 în Neamț
Articolul următorL4 Returul începe pe 17 aprilie; înscrieri la Cupa României până pe 7 martie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.