Trei maşini au fost sparte şi vandalizate în noaptea de 2 decembrie, în două zone din centrul satului Vânători. Hoţii au spart geamurile de la şofer şi apoi au furat ce au găsit în mașini.

Una din maşini a fost spartă chiar în fața unei case situate la șoseaua principală, în zona unui bar. Celelalte două mașini au fost sparte pe str. Prof. Constantin Oancea, între orele 23 și 24.

„Mie mi-a luat stația radar şi două cricuri noi nouțe. Portiera era deschisă (?!?), nici nu mai trebuia ca hoţul să-mi spargă geamul de la mașină. Eu nu înțeleg de ce nu se pun camere video în comună. Aproape toate comunele din jur au camere de supraveghere video montate, numai comuna noastră nu. Ce aşteaptă primăria, să ni se fure şi porcul din coteţ? Cred că sunt ţigani de la noi din comună, nu ştiu ce să zic”, ne declară unul dintre păgubiţi.

Proprietarul maşinii parcate pe str. Prof. Constantin Oancea spune că lui i s-a furat antena şi o pereche de ochelari: „Şi mie mi-au spart geamul de la şofer. Se văd nişte urme de încălţăminte ca şi cum ar fi a unui copil. Cred că hoţii sunt de la noi din comună. Că şi anul trecut a mai fost spartă o maşină pe strada noastră. Şi tot anul trecut s-au mai spart şase maşini în zona Drehuţa. Trebuie să se pună în comună camere video. Aşa nu se mai poate”.

Păgubiţii au sunat la Poliţie, iar la faţa locului au sosit trei echipaje de poliţie, dintre care şi un echipaj de la Poliţia Criminalistică a oraşului Târgu Neamţ.

C.T. STURZU

2 COMENTARII

  1. Am facut sesizari sa fie puse camere video in comuna.Pacat ca nimeni nu vrea sa puna in aplicare asemenea propuneri.Am reduce furturilr.scandalurile in comuna! Probabil ca cineva e interesat de a nu se pune in aplicare aceste masuri.

  2. Și mie mi-au spart-o aceiași indivizi în vara acestui an
    și au apucat sa-mi fure stația. Am văzut o mașină alfa Romeo albastru cu numărul IS 07 DDR . Sunt niște țigani de pe malul ozanei , cică politia nu se duce peste ei ca ies cu topoarele 😂😂 am lasat asa cazul , dacă e sa am ocazia îmi fac dreptate singur :))

Comments are closed.