0:00

Hotărârea judecătorească prin care Vasilica Crețu a fost validată ca primar de Dobreni a fost atacată în instanță de ex-primarul Dan Ceaușu, iar astăzi, 21 iulie, este posibil ca Tribunalul Neamț să se pronunțe în cauză, chiar de la primul termen. Validarea primăriței de Dobreni, contestată de perdant, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimărița nu și-a petrecut ziua în sala de judecată și nici nu părea foarte preocupată de verdictul instanței. În schimb are o opinie despre fostul primar care nu e de acord cu validarea ei: ”Variantele sunt puține: ori are prea mult timp liber, ori îl doare înfrângerea, ori e misogin – pentru că altfel nu-mi explic de ce se ține de capul meu, fără ca eu să-i fi făcut ceva rău vreodată. Dar, până la urmă, este dreptul lui să conteste ce vrea și chiar nu cred că este cazul să comentez prea mult despre motivele care-l determină să se comporte astfel. Eu am fost, totuși, validată de o instanță și chiar nu mă interesează contestația. Vreau totuși să spun că am venit la primărie să fac treabă în interesul cetățenilor și nu al domnului ex-primar”.

La alegerile din 5 iunie, Primăria Dobreni a marcat o premieră în județul Neamț, pentru că fostul edil a pierdut funcția la diferență de doar un vot față de contracandidata sa. El a cerut numărarea și renumărarea voturilor până târziu în noapte, ba chiar a încercat să facă o plângere la poliție, însă a fost îndrumat spre biroul electoral de circumscripție. Care n-a avut nicio obiecțiune, pentru că, și la un vot diferență, și la 1000, înfrângerea tot înfrângere este. (C.M.)

Articolul precedentClub Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra Neamţ, noua echipă de pe Borzoghean
Articolul următorFiliala Forța Națională Neamț, lansată de întreaga conducere
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Oare fostii salariati de la SC TRANSMOLDAVIA S.A. , care nu si-au luat salariile cu anii cat timp era director general d-na Cretu ce parere au?!!!

Comentariile sunt închise.