Hotărârea judecătorească prin care Vasilica Crețu a fost validată ca primar de Dobreni a fost atacată în instanță de ex-primarul Dan Ceaușu, iar astăzi, 21 iulie, este posibil ca Tribunalul Neamț să se pronunțe în cauză, chiar de la primul termen. vasilica cretu dobreni ALDEPrimărița nu și-a petrecut ziua în sala de judecată și nici nu părea foarte preocupată de verdictul instanței. În schimb are o opinie despre fostul primar care nu e de acord cu validarea ei: ”Variantele sunt puține: ori are prea mult timp liber, ori îl doare înfrângerea, ori e misogin – pentru că altfel nu-mi explic de ce se ține de capul meu, fără ca eu să-i fi făcut ceva rău vreodată. Dar, până la urmă, este dreptul lui să conteste ce vrea și chiar nu cred că este cazul să comentez prea mult despre motivele care-l determină să se comporte astfel. Eu am fost, totuși, validată de o instanță și chiar nu mă interesează contestația. Vreau totuși să spun că am venit la primărie să fac treabă în interesul cetățenilor și nu al domnului ex-primar”.

La alegerile din 5 iunie, Primăria Dobreni a marcat o premieră în județul Neamț, pentru că fostul edil a pierdut funcția la diferență de doar un vot față de contracandidata sa. El a cerut numărarea și renumărarea voturilor până târziu în noapte, ba chiar a încercat să facă o plângere la poliție, însă a fost îndrumat spre biroul electoral de circumscripție. Care n-a avut nicio obiecțiune, pentru că, și la un vot diferență, și la 1000, înfrângerea tot înfrângere este. (C.M.)

1 COMENTARIU

  1. Oare fostii salariati de la SC TRANSMOLDAVIA S.A. , care nu si-au luat salariile cu anii cat timp era director general d-na Cretu ce parere au?!!!

Comments are closed.