0:00

Filiala Forța Națională Neamț, lansată de întreaga conducere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO formațiune politică care încearcă și ea să ocupe locul lăsat de partidul România Mare în România  și-a lansat filiala la Neamț, numind și un președinte interimar. Comunicatul primit la redacție ne dezvăluie numele acestuia, precum și o parte din preocupările respectivei formațiuni polotice.

”Astăzi a avut loc la Piatra Neamț lansarea Filialei Forța Națională Neamț, eveniment la care a fost invitat și europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European.

Cu această ocazie, europarlamentarul Laurențiu Rebega a atras atenția asupra consecințelor dramatice ale deciziei Curții Europene de Justiție care a hotărât că directiva Uniunii Europene de salvare a băncilor comerciale prin confiscarea banilor deponenților este legală. ”Această decizie este un atac direct la proprietate, așadar la siguranța financiară a românilor și a tuturor cetățenilor Europei. De aceea trebuie să luptăm pentru a apăra suveranitatea României, pentru ca să avem protecție față de asemenea decizii arbitrare”, a declarat Laurențiu Rebega.

Președintele interimar al Filialei Forța Națională Neamț este Bogdan Stejărel Dumitriu. La lansarea Filialei Forța Națională Neamț au mai participat Viorel Popescu, președintele formțiunii, Mircea Găinușă, secretarul general al Forței Naționale, Clement Sava, purtătorul de cuvânt și vicepreședinte al partidului și Viorel Gafița, președintele Filialei Forța Națională Diaspora, originar din județul Neamț.

Rămâne de văzut dacă Forța Națională Neamț se va organiza mai bine și va avea rezultate mai bune decât celălalt partid naționalist, care defila cu chipul lui Vlad Țepeș în campanie și care s-a dovedit a fi un fiasco din punctul de vedere al organizării și al rezultatelor. (V.B.)

 

 

Articolul precedentValidarea primăriței de Dobreni, contestată de perdant
Articolul următorEUROPA LEAGUE: Hajduk – CSMS 2-1 (1-1) Gafa lui Grahovac a „îngropat” Iaşul!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.