pietricica turism

Promovată în Liga a IV-a, echipa de fotbal CSM Ceahlăul se va reuni, în această după-amiază (10 iulie), la stadion, cu începere de la ora 17:00, în vederea demarării pregătiri pentru noul sezon.

Pe lista posibilelor noutăți apar numele fotbaliștilor Vali Rotaru și Dan Nedelcu. Primul a jucat în sezonul trecut la CSM Roman, în Liga a III-a, iar Nedelcu a evoluat la Cimentul Bicaz (Liga a V-a), câștigătoarea etapei județene a Cupei României. Totodată se mai dorește cooptarea în lot a câtorva juniori născuți în anul 2000 de la grupa prof. Gabriel Rădulescu.

Antrenorul principal Toader Șteț a anunțat că, în această săptămână, clubul pietrean se va despărți de unii jucători, lotul final numărând 23 de fotbaliști.

”În Liga a IV-a va fi mult mai greu și cred că toată lumea este conștientă de acest fapt. Avem nevoie de jucători cu experiență, pentru că asta ne lipsește în momentul de față de la echipă. Pregătirea o vom face doar pe plan local”, a declarat prof. Șteț.

Campionatul Ligii a IV-a va începe la 13 august, iar înscrierea echipelor trebuie făcută până pe 24 iulie. Perioada de transferări este anunţată între 13 iunie şi 4 septembrie. (Ana MOISE)