Îți dorești să vizitezi cele mai îndrăgite destinații din Europa sau să te bucuri de câteva zile de relaxare pe o plajă izolată? Ești în căutarea unei noi aventuri în natură sau îți dorești un concediu cu copiii? Din 15 iulie, Lidl Tour te invită să descoperi noi destinații de călătorie,disponibile în revista lunară de vacanțe sau pe lidl-tour.ro, unde vei afla și de upgrade-ul surpriză inclus în fiecare ofertă.

Vacanţa de vis prin Lidl Tour, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDescoperă frumusețea și diversitatea plaiurilor românești, prin Lidl Tour! Bucură-te, timp de trei zile, de tradițiile din inima Bucovinei (de la 99€/persoană) și transformă-ți vacanța din ținutul poveștilor într-o adevărată oază de relaxare, cu o porție delicioasă de plăcinte „poale-n brâu”. Vizitează bisericile reprezentative, precum Mănăstirea Voroneț și Mănăstirea Putna, un simbol al istoriei noastre, fiind prima ctitorie a lui Ștefan cel Mare. Legenda spune că biserica a fost construită în anul 1466 și este una dintre cele mai frumoase și impunătoare mănăstiri din țară. Optează pentru excursia în Bucovina și vei avea partede un upgrade surpriză inclus: transportul cu autocarul din București, Buzău, Focșani și Bacău este oferit prin Lidl Tour.

Vacanţa de vis prin Lidl Tour, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘtiai că templul Wat Phra Kaew din Thailanda este privit ca cel mai important templu al lui Buddha? Cunoscut sub denumirea oficială Wat Phra Sri Rattana Satsadaram, acesta se află în centrul istoric al Bangkok-ului. Acolo se află și Marele Palat, în care este statueta de jad a lui Buddha, denumită Buddha de Smarald. Așa-i că ți-ai dori să vizitezi și tu acest loc? Prin Lidl Tour, poți descoperi locuri cu o frumusețe aparte precum Thailanda, Cambodgia și Vietnam într-o singură vacanță (de la 1899€/persoană)! Timp de 12 zile, te vei bucura de un circuit în 3 țări din Indochina. Ți-am pregătit excursii la Templul Angkor Wat din Cambodgia cu „remork”, un mijloc de transport tradițional. În plus, vei putea admira piața plutitoare Damnoen Saduak din Bangkok și vei avea parte de câteva zile de relaxare pe plajă în Vietnam.Totodată, pentru că meriți să fii surprins cu experiențe plăcute, bucură-te de upgrade-ul surpriză inclus în oferta circuitului: taxele de aeroport sunt acoperite. Descoperă și tu frumusețile și misterul Indochinei prin Lidl Tour!

Vacanţa de vis prin Lidl Tour, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru o vacanță în familie, Creta (de la 499 €/persoană) este o destinație de top. Sejurul de 7 nopți, cu demipensiune și transportul cu avionul inclus, va fi o experiență interesantă pentru cei mici, care se vor putea juca pe plajă sau în locurile special amenajate în hotel. Aflat pe o colină ce îi oferă o vedere panoramică asupra golfului Elounda, hotelul are piscină pentru copii, mini golf și piscină pentru adulți. În plus, de câte ori nu ai visat să te bucuri alături de cei dragi de priveliște dintr-o cameră cu vedere la mare? Acum acest lucru este posibil cu upgrade-ul surpriză inclus în pachetul de vacanță oferit prin Lidl Tour.

Descoperă ofertele cu upgrade surpriză inclus în paginile revistei disponibile din 15 iulie în toate magazinele din țară și pe lidl-tour.ro. Explorează și tu lumea cu Lidl Tour!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: www.lidl-tour.ro, www.lidl.ro, Facebook Lidl Romania, Twitter Lidl Romania, Instagram @LidlRomania.

Articolul precedentIncompatibilitate ocolită la Consiliul Județean Neamț
Articolul următorPremieră medicală la Târgu-Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.