reclama autocenter

vacanta copii

Asociația „Sens Civic” a anunțat oficial, în cadrul unei conferințe de presă, organizată miercuri, 28 august, închiderea proiectului ”Vacanță Activă”. ”Vacanță Activă” s-a adresat copiilor instituționalizați în centrele de plasament „Ion Creangă” și „Elena Doamna” Piatra Neamț precum și celor din Centrele de Plasament „Ozana” Târgu Neamț și „Familia mea” Roman. ”Proiectul s-a desfășurat pe 3 etape, cu susținere din partea Consiliului Județean Neamț. Este vorba despre Cinema acasă – care a presupus difuzarea de filme cu caracter educativ, în interiorul centrelor de plasament, este vorba despre educație nonformală și excursii desfășurate la multiple obiective turistice de pe teritoriul județului Neamț . Sperăm ca experienţele și ceea ce au descoperit pe parcursul derulării Vacanței active să-i bucure şi să-i ajute în procesul de învăţare, a spus Andrei Carabelea, președinte al Asociației „Sens Civic” Piatra Neamț.

”Noi ca și societate am susținut activitățile Sens Civic încă de la înființarea asociației și ne dorim ca, în continuare, să fim implicați ca voluntari în toate activitățile de acest gen, activități cu un impact foarte bun și care adaugă valoare dezvoltării personale a tinerilor și copiilor”, a precizat Cătălin Goldan, manager Perla Invest, societate care și-a adus aportul la proiectul Vacanță Activă prin susținerea excursiilor făcute de copiii de la centrele de plasament.

”Mulțumim în numele copiilor beneficiari ai proiectului și sperăm să desfășurăm tot atât de multe activități benefice și mai ales în interesul copiilor din centrele de plasament. Sperăm ca tot mai mulți copii instituționalizați să fie atrași în astfel de proiecte”, a declarat Luminița Ardeleanu, director al Centrului de Plasament „Elena Doamna” Piatra Neamț. (I.C.)

Articolul precedentApa Serv se laudă cu propriul laborator
Articolul următorBAC: Mai schimbați tehnicile de copiere!