Vă puteţi desemna profesorul la Premiul pentru excelență în educație! Aflaţi cum!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMOL România şi Fundaţia pentru Comunitate vă invită să participaţi la descoperirea celor mai buni profesori şi antrenori.

Anual,  sunt premiaţi 10 profesori și antrenori, prin intermediul Premiului Mentor pentru excelență în educație. Termenul pentru nominalizare este data de 31 decembrie 2016.

Vă puteţi desemna profesorul la Premiul pentru excelență în educație! Aflaţi cum!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Laureaţii din 2015

“Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași atât intelectual, cât și moral. Excelența educativă a acestor profesori antrenori, mentori a condus generații întregi spre succes, activitatea lor a rămas însă în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura efortului depus. În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei”, anunţă organizatorii.

Formularul de nominalizare poate fi descărcat de AICI.

Dacă doriţi să vedeţi videoclipuri cu premianții 2010-2015, le puteţi accesa AICI.

Alte detalii se pot afla AICI şi AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentNOU! Facturile la utilități se pot plăti la poștași!
Articolul următorZorile Urecheni, jucător suspendat înainte de derby-ul cu CSM Ceahlăul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.