0:00

Vă amintiţi de signore Massone? Uite pe cine face… fericit!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞoimii Pâncota, o echipă din judeţul Arad, pentru care fotbalul are cam… 41 de secrete (atâtea goluri au primit în 3 etape de Liga a II-a), este aproape de a fi salvată din… jeleul turcesc în care s-a afundat, de cine credeţi? Ei bine, da, de signore Angelo Massone!

Dacă vă mai aduceţi aminte, acesta s-a ocupat şi de destinele defunctei formaţii Ceahlăul Piatra Neamţ, într-o vreme mândria sportului nemţean până-n Italia şi-napoi, şi a lăsat-o în starea pe care o cunoaşteţi. Nu ştim pe ce s-o fi bazat Pavel Piroş (fost finanţator la Şoimii Pâncota) când a parafat tranzacţia, dar spune că stă pe-aproape, poate este nevoie…

Rămân să-i ajut cu sfaturi, dacă doresc. De aceea, am şi rămas preşedinte de onoare. Sigur, îmi pare enorm de rău că ies, practic, din acest club, Şoimii Pâncota fiind ca un copil, pe care l-am crescut 6 ani de zile, cu realizări multiple”, a declarat Pavel Piroş pentru Sport Arad.

Dacă la Piatra Neamţ a fost adus Ze Maria, la Şoimii Pâncota a „aterizat” ditamai campionul mondial (în 1986, când a marcat şi un gol, contra Uruguay-ului), argentinianul Pedro Pablo Pasculli. Nu ştim cum stă cu antrenoratul, dar fiind vârf de atac şi fost coleg cu Diego Maradona, şi-ar putea (re)lua ghetele din cui, pentru că… ar cam fi nevoie. În primele trei etape ale Ligii a II-a, Şoimii Pâncota a pierdut cu 0-16 la CS Afumaţi, cu 0-7, pe teren propriu, cu Sepsi Sf. Gheorghe şi cu 0-18 la Bucureşti, cu Juventus. După cum spuneam, 41! (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentAtenție la motocicliști! Două accidente în mai puțin de 24 de ore!
Articolul următorBicaz: Scumpii câini fără stăpân
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.