pietricica turism
serbarile zapezii

Viceprimarul comunei Ceahlău, Ion Irimescu, a avut parte de o întâlnire furtunoasă cu binecunoscutul cetățean Vasile Viorel Uță, în după amiaza de 14 mai. Din motive care țin de veșnica lui revoltă împotriva tuturor, Uță a intrat în primărie și l-a pălmuit pe viceprimar. Au fost anunțați polițiștii din comună care, la rându-le, au raportat incidentul la Secția de Poliție Rurală Bicaz.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz, polițiștii au dispus reținerea bărbatului bănuit de comiterea faptei, acesta fiind introdus în Arestul IPJ Neamț, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Viceprimarul de Ceahlău a mai fost victima lui Uță, pe rolul Judecătoriei Bicaz existând încă un proces de ultraj, înregistrat în luna martie a acestui an.

Ultima ispravă sonoră a lui Uță (50 de ani) a fost în dimineața de 15 noiembrie, când i-a atacat pe preotul și pe dascălul din sat, care mergeau cu aghiazma de Postul Crăciunului pe la casele oamenilor. Ambii au fost bătuți cu pumnii și picioarele, dar și cu o scândură. În plus, Uță a smuls crucea din mâna preotului, ceea ce i-a atras și acuzația de tâlhărie. El a fost prins în localitatea Corbu, din județul Harghita și plasat sub control judiciar. Acum procesul cu preotul și cu dascălul este în plină derulare, următorul termen fiind stabilit pentru 20 iunie 2019.

Ultima condamnare a lui Viorel Uță datează din anul 2017, când a primit 2 ani de închisoare pentru că a bătut un consilier local și i-a distrus mașina. (C.M.)

Articolul precedentFemeie opărită cu lapte
Articolul următorAmenzi de 120.000 lei pentru muncă fără forme legale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. Pana se va gasi un om sa.i rupa oasele,ca legea nu il invata minte.Un om de nimic,care nu stie altceva decat sa bea si sa se dea mare smardoi..

  2. O jigodie
    Ori este manipulat de cineva, ori chiar trebuie batut pana ii ies ochii
    Un (***) de om

Comments are closed.