pietricica turism

Romaşcanul Radu Samson este noul preşedinte al Uniunii Salvaţi România (USR) Neamţ. Alegerile au avut loc, sâmbătă, 9 decembrie, la Piatra Neamț, în prezenţa delegaţilor din toate filialele locale ale partidului. Radu Samson va fi secondat de vicepreşedinţii Ovidiu Stoian (Piatra Neamţ) şi Gheorghe Sauciuc (Târgu Neamț). În Biroul Judeţean au mai fost aleşi, ca membri, Gheorghe Iortoman şi Bogdan Sava. Au fost aleşi şi membrii Comisiei de Arbitraj şi cei ai Comisiei de Cenzori. Conferinţa a fost convocată de deputatul Iulian Bulai, fost preşedinte al USR Neamţ, care s-a retras din funcție.

“Conducerea organizației județene USR Neamț este pentru mine o mare responsabilitate și voi încerca să mă ridic la înălțimea răspunderii care vine cu aceasta. Voi lucra împreună cu întreaga echipă pentru a face din USR Neamț un partener politic de încredere atât pentru cei 7.269 de nemțeni care ne-au onorat cu votul lor la alegerile parlamentare din decembrie 2016, cât și pentru toți cetățenii județului Neamț care caută un partener de încredere în spectrul politic nemțean. Ușa USR Neamț este deschisă oricărui locuitor al județului care dorește să se implice în viața politică și administrativă a comunității locale din care face parte”, a declarat Radu Samson, președintele USR Neamț.

La cele 5 funcţii de conducere în USR Neamţ au candidat 10 membri, pentru alegerea unuia dintre vicepreşedinţi fiind necesară şi organizarea turului doi, când s-au exprimat voturi pentru candidații Emanuel Simon şi Gheorghe Sauciuc. Cei doi candidaţi la poziţia de preşedinte al USR Neamt, Ioan Ploscaru şi Radu Samson, şi-au expus activitatea politică şi planurile pentru creşterea filialei, apoi au răspuns numeroaselor întrebări ale delegaţilor Conferinţei. În deschiderea Conferinţei, a intervenit telefonic și preşedintele partidului, Dan Barna. Vă reamintim că Radu Samson este şi preşedinte ales al USR Roman, o altă funcţie din care s-a retras deputatul Iulian Bulai. (ZCH NEWS)