Un bărbat din Bălţăteşti şi-a găsit maşina spartă de hoţi în dimineaţa de 12 decembrie. Autoturismul a fost parcat pe timpul nopţii pe şoseaua principală – DN 15C. Păgubaşul ne-a trimis mai multe fotografii cu maşina vandalizată din care i-au fost furate mai multe bunuri.

„Azi dimineaţă, când a plecat tatăl meu la serviciu, am observat că maşina mi-a fost spartă. Am sunat la 112 şi a sosit atât Poliţia, cât şi cei de la Criminalistică. Mi-au furat staţia, antena, CD player-ul. A vrut să deschidă şi torpedoul, dar acesta era încuiat cu cheia şi nu a putut să-l rupă. În schimb mi l-a distrus. Staţia fiind prinsă în şuruburi a luat-o cu tot cu carcasă, iar volanul mi l-a zgâriat tot. Dacă putea să deschidă torpedoul îmi lua şi GPS-ul şi actele maşinii. Mi-a mai furat nişte stick-uri din cotiera maşinii. Nu bănuiesc pe nimeni, dar în vara acestui an au mai avut loc nişte spargeri de maşini în comună, dar în număr mai mare. Şi acum câteva săptămâni la Crăcăoani au fost sparte mai multe maşini, iar una a fost furată”, a declarat Ciprian Ioan Tolomei. (C.T. STURZU)

Articolul precedentAdrian Alui Gheorghe aproape de a fi director adjunct la ICR Praga
Articolul următorUSR Neamţ are preşedinte de la Roman: acelaşi Radu Samson
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Stai calm. Poliția nu va găsi nici un vinovat. Mie mi-au spart masina in patru ani de trei ori si criminalistică nu a găsit pe nimeni vinovat. Cei de la poliția locală in loc sa patrulează noaptea dorm care pe unde pot.

Comments are closed.