pietricica turism

tg daniel cozma

* Daniel Cozma, vice PNL Târgu-Neamţ: „Cât domnul Harpa va fi primar eu nu voi fi omul care să lovesc în el”

Daniel Cozma, vicepreședinte al organizației PNL Târgu-Neamț și consilier local din partea aceleeași formațiuni politice, regretă ruperea Uniunii Social Liberale la nivel național, dar în același timp salută continuitatea tandemului Harpa-Humulescu. Acesta recunoaște că a fost unul din foarte puținii liberali de la Târgu-Neamț care au susținut USL și afirmă că tocmai acei care s-au opus uniunii și-au tras foloasele cuvenite în timpul guvernării USL. Liberalul Daniel Cozma mai recunoaște și faptul că și-a dorit mult ca Daniel Harpa să ajungă primar și a menționat că atâta timp cât acesta va fi edil, el nu îl va ataca. Ba mai mult, speră că și PNL va face același lucru.

„Nu știu dacă este vorba de strigat împotriva PSD-ului în campaniile electorale care vor veni. Eu sper că PNL va face o campanie elegantă și nu va fi nevoie să împroșcăm cu noroi și nici nu vom putea face acest lucru atâta timp cât primar va fi domnul Harpa. Cât timp PNL susține acest primar nu vom putea contesta acțiunile administrative ale edilului. În campania pentru europarlamentare fiecare partid își va face campanie, va avea un target, iar la cele prezidențiale nu este cazul să ne legăm de administrație, pentru că va fi un candidat de la București. PSD ca și partid mai mare va avea un procentaj mai mare, iar PNL, un partid mai mic va avea un procentaj mai mic. Atâta timp cât domnul Harpa va fi primar eu nu voi fi omul care să lovesc în el. Sub nicio formă. Eu mi-am dorit cu adevărat ca dânsul să fie primar”, ne-a declarat liberalul.

Daniel Cozma nu poate anticipa cine va fi candidatul PNL la alegerile locale din 2016 la Primăria Târgu-Neamț, dar amintește că orice este posibil, chiar și o candidatură a actualului viceprimar Humulescu.

”Mi se pare normal ca la nivel de administrație să fie susținute proiectele care sunt în interesul cetățenilor, indiferent de cine le inițiază”, a declarat preşedintele PNL Neamț, Dorin Ursărescu. (I. CĂLIN)