Ursul revine la Vădurele, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUrsul de la Vădurele, comuna Alexandru cel Bun, a revenit aseară, 17 iunie, în jurul orei 23:00, mânat de foame, în apropierea gospodăriilor.

Același exemplar a mai fost văzut la începutul acestei luni, cam prin aceeași zonă (detalii aici). În acest an urșii au fost semnalați din ce în ce mai aproape de zone aglomerate, inclusiv în Bicaz (amănunte aici).

A fost transmis mesaj RO-ALERT cetățenilor din zona în care a fost semnalată prezența animalului. Deocamdată acesta nu a atacat animalele din curți și nu a produs pagube.

A.C.

Foto ilustrativă: arhivă

Articolul precedentMoldova sub capriciile vremii: ploile puternice continuă și la final de week-end!
Articolul următorNeamț. Consecințele furtunilor: curți și case inundate, probleme de circulație
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Pai daca le-au distrus habitatul ce sa faca saracii vin pe unde pot si ei.De ce nu va luati de aia care taie padurile?
    E usor sa te iei de animal ca el nu are drept la replica.
    Dar cum noi inca suntem in evul mediu din toate punctele de vedere inclusiv respectul pt.natura si mediul inconjurator iesiti cu stiri din astea de 2 lei.
    De ce nu spuneti de exemplu cate gatere abuzive sunt prin acceasi zona semnalata cu prezenta lui mos Martin???stiu ca va ramine o intrebare retorica dar vreau sa va tulbur seara🙂

Comments are closed.