Un bărbat de 50 de ani, din Răuceşti, Neamţ, urmărit naţional pentru executarea unui mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Târgu-Neamţ, pe 22 iunie, a fost depistat la o stână din vecinătatea localităţii Topliţa, în Harghita.

Ieri, 4 iulie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma investigaţiilor efectuate în colaborare cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ şi ai Biroului de Investigaţii Criminale Topliţa, l-au găsit la o stână din din apropiere de Topliţa. La vederea poliţiştilor, acesta a fugit pe un câmp, însă, în scurt timp a fost prins, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Topliţa.

Este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, iar la data de 1 iunie, a fost dispusă împotriva lui măsura preventivă a controlului judiciar. Bărbatul nu ar fi respectat obligaţiile impuse de către instanţa de judecată, părăsind localitatea de domiciliu.

Bărbatul a fost introdus în cadrul Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Miercurea-Ciuc al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, urmând să fie prezentat Judecătoriei Târgu-Neamţ pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

Angela Croitoru

Articolul precedentCOD GALBEN în Bacău, Iaşi şi Neamţ * COD PORTOCALIU în Vaslui
Articolul următorDirecția Silvică Neamț anunță licitație pentru parcul auto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.