Urmărit internaţional prins la intrarea în România, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiști de frontieră din Albița (Vaslui) au reţinut și predat autorităților, luni, 8 august, un bărbat, cu dublă cetățenie, română şi moldoveană, urmărit internațional, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă cu țigări.

“În jurul orei 10:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, județul Vaslui, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în țară, Radvan S., în vârstă de 43 de ani, cu dublă cetățenie româno-moldoveană, conducând un autoturism înmatriculat în România. La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritățile române, pentru săvârșirea unor infracțiuni de contrabandă cu țigări”, a declarat agent principal Annabelle Paraschiv, purtător de cuvânt al ITPF Iaşi.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. (ZCH NEWS)

Articolul precedentProgram prelungit atât cât e nevoie la Permise
Articolul următorUn localnic din Borlești a luat-o pe lângă drum și s-a oprit în podeț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.