0:00

Program prelungit atât cât e nevoie la Permise, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDefecțiunea de pe plan național de la sistemul informatic din cadrul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare prelungește programul angajaților.

După ce luni, 8 august, sistemul nu a funcționat deloc, azi se urnește, dar cu sincope.

„Sistemul funcționează, dar cu intermitențe. Continuă să fie probleme din punct de vedere informatic la nivel de țară și afectează toată activitatea la ghișeele serviciului. La Neamț, s-a dispus o serie de măsuri pe plan local pentru soluționarea cererilor. Programul de lucru pentru preluarea dosarelor este prelungit atât cât este nevoie, pentru a putea fi preluate toate dosarele. Totodată, examinarea la proba teoretică se va face și în ziua de miercuri, 10 august”, a declarat Cristiana Balan, reprezentant al Prefecturii Neamț

Sunt afectați cei care vor să-și preschimbe permisul, care vor să se programeze pentru examinările teoretice și practice, dar și cei care vor să-și ridice certificatele de înmatriculare și permisele de conducere. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentCulturale de la Primăria Piatra Neamţ
Articolul următorUrmărit internaţional prins la intrarea în România
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.