0:00

S-a umflat orzul în suporteri: Cineva a anunţat că-l împuşcă pe Tata Puiu!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎnfrângerea (caracterizată de majoritatea poporului ca fiind ruşinoasă) României în meciul de duminică seară, 19 iunie, a… umflat orzul într-un cetăţean din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, acesta a sunat la 112 şi a anunţat că vrea să-l împuşte pe selecţionerul Anghel Iordănescu, zis şi Tata Puiu.

A mai afirmat că vrea să împuşte şi un alt general, care făcuse probabil şmotru cu el în Armată.

Comunicatul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB):

„În această dimineață, în jurul orei 9:40, un bărbat a făcut apel prin serviciul 112 și a afirmat că intenționează să îl împuște pe generalul Anghel Iordănescu, precum și pe un alt general din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Având în vedere situația, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, au acționat cu operativitate și, în scurt timp, bărbatul a fost identificat, depistat și condus la audieri, urmând să fie aplicate măsurile impuse de lege”. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentREGULI NOI ÎN EDUCAŢIE: maxim 7 ore la şcoală, dar fără telefon mobil! Elevii nu pot fi mustraţi în faţa clasei!
Articolul următorPreotul Ionică, legea, stâlpul şi cătuşele
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.