0:00

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Borca, aflat în arest la domiciliu, a fost depistat de polițiști ieri, 11 ianuarie, încălcându-și obligațiile.

Băiatul a fost condus de polițiști la instanță, iar Judecătoria Bicaz a emis un mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile pe numele lui. Băiatul este cercetat, împreună cu alți trei tineri, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. ”Întrucât tânărul nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă. În fapt, la data de 20 septembrie 2020, împreună cu alți trei tineri, ar fi acostat un tânăr de 16 ani, în timp ce se afla în apropierea unei societăți comerciale din localitatea Borca, pe care l-ar fi lovit cu pumnii în zona feței. De asemenea, cei în cauză i-ar fi sustras telefonul mobil care îi căzuse în timpul altercației”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Este vorba despre unul dintre cei implicați în cunoscutul caz Damian, care a stârnit controverse și despre care puteți citi mai multe aici și aici .

A.H.

Articolul precedentTentativă ratată de alegere a vicepreședinților Consiliului Județean Neamț
Articolul următorNeamț: 53 de persoane nou confirmate și 48 retestate pozitiv la coronavirus