unpr 2015 01Organizaţia Neamţ a Uniunii pentru Progresul României are 11 consilieri judeţeni, după ce grupului li s-a adăugat şi Gabriel Pavăl. Adeziunea proaspătului membru la UNPR a fost prezentată de către conducerea formaţiunii, la finele săptămânii trecute, în cadrul unei întâlniri cu activul de partid care a avut loc la Bicaz.

În oraşul de sub baraj s-a desfăşurat Conferinţa Orăşenească a UNPR, prilej cu care a fost reales ca preşedinte al organizaţiei consilierul judeţean Costache Lupu, iar ca vicepreşedinte proaspătul uneperist, Gabriel Pavăl.

unpr 2015 02„Încetul cu încetul vom ajunge acolo unde ne este locul, în rândul partidelor puternice, în care îşi doresc să intre oameni cu experienţă, oameni pentru care primează interesul naţional. Salutăm prezenţa în rândurile noastre a colegului Gabriel Pavăl, care, iată, este al unsprezecelea consilier judeţean UNPR. Împreună cu colegii mei strângem rândurile, ne orientăm pentru o campanie electorală elegantă şi un succes pe măsura forţei pe care o reprezentăm“, a declarat Constantin Iacoban, co-preşedinte al UNPR Neamţ.

La întâlnirea de la Bicaz au participat, alături de Constantin Iacoban, senatorul Liviu Bumbu, secretarul general Costică Sandu, consilierii judeţeni Adrian Smarandei, Ion Sava, Teodor Ailincăi şi Gabriel Pavăl. Administraţia publică locală a fost reprezentată de către primarii Ion Rotaru, de la Alexandru cel Bun şi Ovidiu Geo Niţă, de la Borca. În total au fost 46 participanţi – preşedinţi ai organizaţiilor locale UNPR şi 14 consilieri locali de pe Valea Muntelui.

UNPR a intrat cu mare forţă în extindere, la sfârşitul anterioarei săptămâni progresiştii absorbind în rândurile lor toţi peremiştii din municipiul Roman şi comunele învecinate. Anterior, au intrat în UNPR cei de la PP-DD şi se pare că expansiunea va continua. Din zona Târgu Neamţ, provine ca proaspăt uneperist fostul prefect şi senator Toader Mocanu. (Biroul Comunicare UNPR Neamţ)

Articolul precedentPăcăleli cu “Accidentul” din Penitenciar!
Articolul următorACTUALIZARE O tânără a murit în această după-amiază! Bilanțul deceselor a ajuns la 30
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.