0:00

Păcăleli cu „Accidentul” din Penitenciar!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii Secţiei 2 Iaşi au descins, vineri, 30 octombrie, în cadrul a trei percheziţii, la Penitenciarul Iaşi şi la alte  două adrese din oraşeleTârgu Frumos (Iaşi) şi Dorohoi (Botoşani), la persoane bănuite de înşelăciune prin metoda „Accidentul”. Două persoane au fost reţinute, se menţionează în comunicatul de presă al IPJ Iaşi.

„Din cercetări a reieşit că un bărbat aflat în executarea unei  pedepse privative de libertate, ar fi contactat telefonic mai multe persoane, pe care le-ar fi indus în eroare cu privire la producerea unor accidente rutiere în care au fost implicate rude ale acestora. Cel în cauză ar fi determinat victimele să predea personal diverse sume de bani  unei femei, care ar fi sprijinit activitatea infracţională, în scopul rezolvării favorabile a situaţiei juridice a presupusului autor al evenimentului rutier. Au fost aduse la cercetări 3 persoane, în baza probatoriului administrat în cauză două dintre acestea fiind reţinute”, se precizează în comunicatul citat.

În urma percheziţiilor, s-au ridicat în vederea continuării cercetărilor 5.000 de €, 10.000  lei, 5 telefoane mobile şi 4 cartele telefonice. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, complicitate la comiterea acestei infracţiuni și tentativă la înșelăciune. (ZCH NEWS)

Articolul precedent16 persoane căutate pentru evaziune! Prejudiciu de 3,5 milioane €!
Articolul următorUNPR s-a întărit la Consiliul Judeţean
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.