UNPR a inaugurat sediul de la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSâmbătă, 25 aprilie, UNPR și-a inaugurat la Târgu-Neamț, atât sediul organizației, cât și biroul parlamentar al senatorului Liviu Bumbu. Noul sediu al UNPR Târgu-Neamț se află pe strada Serafim Lungu. Prezenți la eveniment a fost președintele Consiliului Județean, Constantin Iacoban, senatorul Liviu Bumbu, fostul prefect și senator PDL, Toader Mocanu, consilierul județean Ploscaru și alți membri ai organizației județene. Un sobor de preoți a oficiat o slujbă de sfințire a noului sediu.

„Ne bucurăm mult că am reușit în sfârșit să avem și noi un sediu aici la Târgu-Neamț, cu ajutorul domnului senator Liviu Bumbu. Este foarte important acest lucru pentru că organizația noastră județeană și-a propus să se extindă, să adunăm cât mai mulți membri, UNPR având ușile deschise. În acest fel, colegii mei din Târgu-Neamț vor avea ocazia să se întâlnească cu cetățenii, să le asculte păsurile. Sunt mulți oameni de valoare care doresc să vină în partidul nostru, dar membrii UNPR Târgu-Neamț vor decide cine să-i conducă. E doar opțiunea lor dacă și-l doresc pe domnul Mocanu. În funcție de protocolul care se va încheia la nivel național, vom ști și noi ce facem pe plan local. Dacă vom fi în situația să candidăm de sine stătător, inclusiv la alegerile locale, cu siguranță vom avea candidat la Primăria Târgu-Neamț”, a declarat președintele Constantin Iacoban.

UNPR a inaugurat sediul de la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Astăzi, vom inaugura sediul organizației UNPR Târgu-Neamț, cât și cabinetul meu parlamentar. Dorim să intrăm într-o normalitate, pentru că, din păcate, până acum nu am avut un sediu aici la Târgu-Neamț. Ne dorim să revigorăm activitatea politică din partidul nostru și în special în zona Târgu-Neamț, o zonă deosebită. Deocamdată, nu pot nici să infirm, nici să confirm venirea domnului senator Mocanu în rândurile UNPR, dar am fi încântați să-l avem alături de noi. Noi avem deja un interimat și probabil vor fi alegeri. Sigur că domnul Mocanu este un om valoros care va energiza activitatea politică din UNPR. Cât privește nominalizarea unui candidat UNPR la Primăria Târgu-Neamț, consider că este prematur să dau acum un răspuns, dar cu siguranță vom acționa așa cum va cere viața politică, mai ales că suntem în alianță și cu PSD”, a declarat senatorul UNPR, Liviu Bumbu.

UNPR a inaugurat sediul de la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Nu am putut să refuz invitația domnului senator Bumbu pentru că mă leagă o activitate de peste 10 ani de domnia sa. Consider că trebuie să lăsăm deoparte orgoliile politice și să facem front comun cu toții pentru bunăstarea urbei noastre. Țin să vă spun că scopul venirii mele aici nu este de a prelua șefia organizației. Mă leagă o prietenie de ani buni de domnul senator și cred că este bine ca în Târgu-Neamț să existe un birou parlamentar unde cetățenii să aibă ocazia să se adreseze unui reprezentant al Parlamentului și totodată să cunoască ceea ce se face în orașul nostru. Nu iau în calcul nici vreo candidatură la Parlament , anul viitor”, a declarat Toader Mocanu.

„Urmează ca prin această inaugurare a sediului de la Târgu-Neamț să repunem pe picioare organizația, să formăm un Birou Executiv care va funcționa ca și birou pe zona Colegiului 7. Dacă va fi cazul, Adunarea Generală va hotărî dacă e nevoie de alegerea altui președinte. Deocamdată, eu asigur interimatul”, a declarat și Costel Șoldan, președinte interimar UNPR Târgu-Neamț.

După inaugurare, membrii UNPR prezenți au fost poftiți să ia masa la un restaurant din incinta Hotelului Ozana. (C.T. STURZU)

Articolul precedentLIGA A III-A: Ceahlăul II a învins la Cetatea!
Articolul următorNEAMŢ: 35 de jandarmi la Ceahlăul – Petrolul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.