Echipele de volei Unic și VCM-LPS Piatra Neamț dispută, astăzi, 2 noiembrie, noi meciuri în campionat. Fetele joacă, în deplasare, cu nou-promovata SCM Pitești (18:30), iar băieții au meci la CS Universitatea Cluj (15:30). Ambele partide contează pentru etapa a V-a a Diviziei A1.

unic-mihaela-voivod-02Unicul (locul al 7-lea cu 3 puncte) şi SCM Piteşti (poziția a șasea cu două puncte mai mult) sunt vecine în clasament. Elevele profesorilor Voivod și Gavril speră să continue evoluția bună din meciul cu SCMU Craiova când au obținut prima victorie în stagiunea curentă. „Forma de moment, norocul în anumite faze și concentrarea vor decide câştigătoare„, este de părere antrenoarea Mihaela Voievod.

De cealaltă parte, argeșencele vor și ele să câștige și să ajungă la al treilea succes în campionat, deși vin după două partide foarte grele cu CSM Târgoviște și CSM București. O fostă jucătoare de la formația pietreană, Cristina Zanfir, joacă la SCM Pitești și a făcut parte și din lotul cu care s-a obținut promovarea.

vcm-lps-csm-bucuresti-01Nici nu a trecut bine o lună de când s-au confruntat în Cupa României că băieții de la VCM-LPS Piatra Neamț joacă iarăși cu CSU Cluj de această dată în campionat și în sala „Horia Demian”. Ei sunt penultimii în clasament cu zero puncte, în vreme ce ardelenii ocupă locul  al 9-lea cu trei puncte. Scopul gazdelor este să își ia revanșa pentru meciul pierdut cu 1-3 în Cupa României. În lotul ardelean se regăsesc doi foști componenți ai pietrenilor: Mihai Ciupe și Vlad Moisa, ultimul reactivat după ce hotărâse că renunță la activitatea competițională. (Ana MOISE)

Articolul precedentSpitalul Județean Neamț: bani pentru funcționare, nu și pentru sălile de operații
Articolul următorZiua ”Z” a concursului pentru directorii de școli din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.