Unic Piatra Neamț – Volei Alba-Blaj 0-3 (-18, – 12, -13), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn a doua etapă a Diviziei A1, echipa feminină de volei Unic Piatra Neamț nu a putut „frânge aripile” campioanei din ultimele două sezoane, Volei Alba Blaj. Jucătoarele din „Mica Romă” n-au întâmpinat nicio dificultate în a-și atinge scopul – victorie în trei seturi – la 18, la 12 și la 13. Antrenorul sârb al oaspetelor Darko Zakoc a început partida fără trei titulare: Ninkovic, Markevich și Antonijevic, de serviiciile ultimei având totuși nevoie pe parcursul setului al treilea.

„Victorie meritată, muncită și fără dubii. Așteptăm partida cu Dinamo, când ne dorim ca sala de la Blaj să fie plină”, a spus președintele campioanei, Sergiu Ștefănescu.

„Atât am putut astăzi. Să nu uităm că am întâlnit cea mai galonată echipă feminină din voleiul românesc. Avem un program foarte greu în debutul acestui campionat”, a afirmat și prof. Mihaela Voivod, antrenoarea Unicului.

Fără nici măcar un set câștigat în primele două etape ale sezonului, pietrencele s-au instalat pe ultimul loc în clasament. În etapa viitoare, Unic joacă, pe 23 octombrie, în deplasare, la CSM Lugoj. (Ana MOISE)

Articolul precedentAmenzi pentru deținătorii de pistoale de autoapărare
Articolul următorLIGA A III-A: CSM Roman, victorie mare la Bacău!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.