0:00

Voleibalistele de la Unic Piatra Neamț susțin, sâmbătă, 4 martie, o partidă extrem de importantă în campionat. Chiar dacă joacă în compania unei nou-promovate, CSM Galați, Hambele și compania sunt conștiente că un asemenea adversar nu trebuie subestimat. Pietrencele au mare nevoie să câștige toate cele 3 puncte pentru a rămâne în cărți în privința clasării pe locul al 6-lea, ultimul care asigură prezența în grupa de elită. Partida începe la ora 14:00 și va fi găzduită de Sala Polivalentă de pe Calea Romanului.

Unic Piatra Neamţ – CSM Galați (04.03; 14:00), ZCH NEWS - sursa ta de informații„Noi trebuie să fim foarte concentrate și nu ne uităm ce-i dincolo de fileu ca valoare. Întotdeauna o echipă mică poate să-ți facă meciul greu. De aceea trebuie să câștigăm rapid„, a spus profesoara Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului.

Dacă vor învinge echipa de la malul Dunării și vor lua cele 3 puncte, pietrencele ar mai trebui să-și adjudece măcar un punct în ultimele două confruntări din retur cu CSM Târgoviște și CSM București, ambele fiind programate la Piatra Neamț.

„Noi ne-am propus să jucăm la victorie cu CSM Târgoviște și CSM București, nu la câștigarea unui singur punct. Se mai pot poticni și contracandidatele noastre, dar noi nu trebuie să stăm la mâna lor. Important este să reușim noi să ne facem treaba bine”, a mai completat antrenoarea pietrencelor.

În întrecerea masculină, VCM-LPS are meci tot sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00, la echipa din județul vecin, Știința Bacău. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)

Articolul precedentFutsal Ceahlăul Piatra Neamţ – Informatica II Timișoara (04.03; 16:00)
Articolul următorDunărea Brăila – CSM Roman 27-23 (9-11)
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.