pietricica turism

În ultimele 3 partide din returul Diviziei A1, voleibalistele de la Unic Piatra Neamț mai au nevoie de cel puțin 4 puncte, pentru a fi sigure că vor intra în grupa valorică 1-6. Din păcate, de la Medicina Târgu Mureș, elevele antrenorilor Mihaela Voivod și Rareș Gavril s-au întors cu mâna goală, pierzând cu 1-3. Ele au câștigat doar setul al doilea, insuficient pentru a acumula vreun punct.

“Am fi vrut să câștigăm măcar două seturi, ca să nu plecăm cu mâna goală de la Târgu Mureș, dar nu s-a putut. Ne-am dorit prea mult această victorie și cred că am făcut prea puțin pentru a obține. Consider că a fost o presiune prea mare pe umerii noștri. E greu să joci cu aceleași voleibaliste tot campionatul“, a declarat antrenoarea secundă a Unicului Mihaela Voivod.

În urma rezultatelor înregistrate în etapa trecută, lupta s-a relansat pentru locul al 6-lea, ultimul care asigură prezența în grupa de elită.

Patru puncte ne mai trebuie neapărat. Sigur, e important ce fac și contracandidatele noastre, CSM Lugoj, Medicina Târgu Mureș și Penicilina Iași. Noi mai avem de jucat cu CSU Galați, CSM Târgoviște și CSM București, toate aceste meciuri având loc la Piatra Neamț”, a mai afirmat Mihaela Voivod.

În clasament, Unicul ocupă locul al șaselea cu 26 de puncte, având cu două puncte mai mult decât CSM Lugoj și 3 puncte peste Penicilina Iași și Medicina Târgu Mureș.

La masculin, VCM-LPS a cedat cu 0-3 în fața campioanei în exercițiu SCMU Craiova. (Ana MOISE)