Un bărbat din Tămăşeni, în vârstă de 42 de ani, după ce a băut bine, i s-a făcut chef de o plimbare cu maşina. Şi, cum nu avea la îndemână un autoturism, s-a gândit să împrumute. A găsit o autoutilitară în curtea unei societăţi comerciale.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a sustras din curtea unei societăți o autoutilitară, pe care a condus-o pe raza localității Tămășeni, pe o distanta de aproximativ 500 de metri și a avariat-o, după ce a intrat în coliziune cu un gard al unui imobil. Polițiștii au identificat la fața locului bărbatul, care emana halenă alcoolică, refuzând testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei”, a declarat Elena Bulgărea, purtător de cuvânt IPJ Neamţ.

Acum bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat şi refuzul de recoltare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând ca, la finalizarea acestora, să se propună soluţie legală prin Parchet. (Gianina BUFTEA)

Articolul precedentŢigări ascunse sub bordul unui VW Passat
Articolul următorUnic Piatra Neamţ continuă duelul pentru grupa 1-6
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.