0:00

Puține evenimente se desfăşoară în Neamț pe finalul lunii octombrie, însă aveți câteva locații în care puteți petrece câteva ore cu prietenii sau familia, în funcție de preferințe și înclinații.

Unde mergem în week-end?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTeatrul Tineretul vă invită în sala mare la spectacolul-concert Ada Milea, “Visătorul”, în această seară, 29 octombrie și duminică, 30 octombrie, de la ora 19:00. Spectacolul a avut premiera în 2017 și este realizat de Ada Milea după textele lui Ian McEwan, în interpretarea actorilor Maria Hibovschi, Nora Covali, Cătălina Ieșanu, Rareș Pârlog, Emanuel Becheru, Corina Grigoraș, Gina Gulai, Cătălina Bălălău, Andrei Merchea Zapotoțki, Dragoș Ionescu și Valentin Florea.

“Spectacolul concert Visătorul, după Ian McEwan, este montat pe scena Teatrului Tineretului Piatra Neamț de fascinanta Ada Milea. Personajul principal în spectacol este Peter Fortune, un băieţel de zece ani, visătorul ai cărui confidenţi suntem pe tot parcursul aventurilor sale. În șapte povești legate între ele, Peter Fortune își amintește diferite întâmplări din timpul copilăriei sale ciudate. Într-o lume în care suntem învăţaţi de mici că trebuie să fim mereu numărul 1, că trebuie să respectăm regulile rutinei zilnice, un copil îndrăzneşte să îmbogăţească această realitate cu vise năstruşnice, cu personaje fabuloase şi întâmplări neaşteptate. În aventurile sale fantastice, zecile de păpuşi ale surorii sale mai mici iau în stăpânire spaţiul casei, iar motanul bătrân al familiei are ascuns în blană un fermoar fermecat, prin care se deschide o altă lume. Un spectacol –  concert, în care orice sunet poate deveni muzică, iar visele devin la fel de importante ca faptele reale”, aflăm de la realizatorii spectacolului.

Pentru cei care își doresc să savureze un pahar de vin bun sau un ceai ascultând muzică live, sâmbătă, tot de la ora 19,00, pot merge la Restaurantul Cocoșul de Aur de la Unic, unde are loc un concert avându-l ca invitat special pe Virgil Prispian. Vocea si pianul său sunt cunoscute pentru numeroase cover-uri din repertoriul internațional și românesc din cele mai diverse stiluri musicale: pop, jazz, blues, rock, disco, standards, sing alongs. În ultimii 25 de ani a susținut concerte în special în Scandinavia și pe vase de croazieră.

Unde mergem în week-end?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn Roman, Clubul Moto Mușatinii, continuă petrecerea începută vineri seară, la Restaurantul Casa Veche, unde puteți asculta muzică, puteți savura pizza sau delicatese culinare din bucătăria internațională și puteți să ascultați poveștile interesante ale motocicliștilor. Aceștia avertizează că… “fiecare răspunde de ficatul său!”.

Unde mergem în week-end?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 30 octombrie, de la ora 14,00, în Restaurantul Piatra-Corbului Herescu din Bicaz are loc o întâlnire inedită cu Cezar Elisei,  președintele Asociatiei Postului Terapeutic și autorul cărților “Calea mea” si “Jurnalui unui post terapeutic de 40 de zile cu apă”. La eveniment participă părintele Mihail Popa din Bicaz și arhimandritul Hariton Negrea, starețul mănăstirii Petru Vodă. Organizatorii vă invită la discuții despre ortodoxie, post, spiritualitate si postul terapeutic cu apă. (Angela Croitoru)

Articolul precedentSalubritas şi Perla Invest au pierdut trei locuinţe de serviciu
Articolul următorȘtire actualizată. Băieți întreprinzători: cultură de cannabis la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.