0:00

Suntem în fața unui weekend tipic pentru această perioadă din an în care opțiunile pentru petrecerea timpului liber nu sunt prea multe. Deocamdată, nu putem merge la sanie, iar evenimente nu sunt în această perioadă a anului. Așadar, pe lângă opțiunea ceaiului cald sau a vinului fiert și cititul sub pătură sau vizionatul filmelor on-line, celor care s-au săturat de stat în casă nu le rămân prea multe opțiuni.

Unde mergem? Filmul românesc de aventuri și drama americană contemporană!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoate doar o plimbare… La capitolul cinema, Mon Amour vă oferă astăzi, pe lângă animația “O lume ciudată”, pe care ați avut ocazia să o vizionați încă din weekend-ul trecut, filmul “Hai-hui în timp”, astăzi, 3 decembrie, de la ora 15,10 și mâine, de la ora 15,15. Proaspăt lansat în cinematografe, pe 2 decembrie, “Hai Hui în timp” este un film românesc de aventuri, fantezie și mister din 2022 regizat de Irina Murgeanu Grigore după un scenariu scris împreună cu Eduard Gore. În rolurile principale îi puteți Unde mergem? Filmul românesc de aventuri și drama americană contemporană!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiirevedea pe Constantin Cotimanis și Gabriel Spahiu, alături de Mirela Zeța, Cosmin Seleși, Anca Florescu, Emil Mandanac, Ionuț Grama, Sophia Jambori, Maya-Maria Stanciu, David Hrițcu, Cristi Gurlui, Tudor Moșul, Ilinca Dinu, Horia Roșoga, Sebastian Grigore, Manuela Ciucur, Ela Prodan, Alin Roșu, Mihai Marinescu, Virginia Rogin și Nuami Dinescu. “Cinci prieteni, Maria, Ioana, Mihai, Radu și Andrei pornesc într-o aventură fabuloasă și ajutați de noii lor prieteni dintr-o lume fantastică, speră să recâștige acest lucru prețios și anume, atenția părinților” ne dezvăluie descrierea filmului.

Rămânem la filmul românesc și, astăzi și mâine de la ora 17,20, la același cinema, puteți viziona “Oameni de treabă”, ultimul film al lui Paul Negoescu (detalii aici).

Unde mergem? Filmul românesc de aventuri și drama americană contemporană!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot la Mon Amour, seara, de la ora 19,30, puteți viziona un film realizat după o investigație a New York Times premiată cu Premiul Pulitzer, premiu ce se acordă în Statele Unite pentru cele mai mari realizări din jurnalism. “She said” este un film dramă biografic american regizat de Maria Schrader, scris de Rebecca Lenkiewicz și produs de Brad Pitt. Se bazează pe cartea cu același nume din 2019 scrisă de Jodi Kantor și Megan Twohey, jurnaliști de la The New York Times, care au dezvăluit istoria lui Harvey Weinstein de abuz și hărțuire sexuală împotriva femeilor. Aceștia “descoperă una dintre cele mai importante povești ale unei generații – o poveste care a ajutat la lansarea mișcării #MeToo și a spulberat decenii de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood” potrivit site-ului filme.robloguri.ro.

Angela Croitoru

Articolul precedentElevii reiau cursurile din 5 decembrie, Ministerul Educației anunță sondaj
Articolul următorAtenție colecționari! BNR lansează o monedă din argint sărbătorind Bursa de Valori
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.