Larisa Dumitra Dăscălescu, fata de 15 ani, din Piatra Neamț, dată dispărută de tată ei în ziua de 12 august, a fost găsită astăzi, 15 august. Fata era la Breasta, în județul Dolj, anunță IPJ Neamț print-un comunicat.

Unde a fost găsită adolescenta plecată noaptea de acasă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Polițiștii au depistat minora DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, în vârstă de 15 ani, din Piatra Neamț, dispărută la data 12 august 2019.

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț în colaborare cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale Dolj și Secției de Poliție Rurală Breasta au depistat minora DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, în vârstă de 15 ani, dispărută la data de 12 august 2019.

Minora a fost depistată pe raza localității Breasta, iar în urma declarațiilor a reieșit că în perioada dispariției nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, la data de 12 august a.c.,  de către o bărbat, de 51 de ani, din Piatra Neamț, despre faptul că,  espre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 01.00, fiica sa DĂSCĂLESCU LARISA DUMITRA, de 15 de ani, a plecat de domiciliu și nu s-a mai întors.

Articolul precedentRecord de bolnavi la Urgență
Articolul următorAccident grav: Tânăr ucrainean rănit de o mașină, după ce a intrat pe contrasens